Fællesskaber

Mød dine studiekammerater i fredagsbaren eller bliv aktiv i en af de mange foreninger

På hver uddannelsesinstitution findes der studenterforeninger, der arbejder for at skabe et fedt studiemiljø, der hvor du læser. 

I fredagsbaren er det sociale i fokus mens du kan påvirke undervisning og faglige aktiviteter ved at melde dig ind i en studenterorganisation. Her på siden har vi samlet et overblik. 

Frivilligt arbejde er en god måde at få erfaring til dit CV. Der findes flere NGO'er som søger frivillige. Se her om det kunne være noget for dig. 

Foreninger du skal kende
 • SDU Slagelse

  Fredagsbar

  Fredagsbaren Kontoret på SDU Slagelse er fælles med de studerende, som læser på Absalon. Kontoret har åbent hver dag, mens baren har servering torsdag og fredag – og ved de mange særlige arrangementer i forbindelse med studiestart, semesterfester, fodboldaftener osv.

  Slagelse Erhvervsøkonomiske studenterforening 

  De studerende, som læser erhvervsøkonomi, har dannet en forening, som har særligt fokus på det faglige. Skriv til SL-ES@org.sdu.dk for mere information. 

  Student Forum 

  Student Forum (nyt vindue) er en gruppe af studerende og ansatte, som drøfter særlige tiltag og indsatser. Her kan du deltage aktivt i studielivet på SDU Slagelse. Student Forum har indflydelse på forhold, som påvirker dit studieliv.

  Eventkalender på SDU Slagelse

  Her finder du events (nyt vindue) for den kommende måned.

   

 • Absalon

  Fredagsbar

  Kontoret er en fælles fredagsbar på Professionshøjskolen Absalon og SDU i Slagelse. Kontoret har åbent hver dag, mens baren har servering torsdag og fredag – og ved de mange særlige arrangementer i forbindelse med studiestart, semesterfester, fodboldaftener osv.

  Studenterrådet

  Studenterrådet (nyt vindue) på Absalon. Her kan du mødes med andre studerende og dele ønsker og ideer til, hvordan studiemiljøet kan blive bedre. 

   

 • Zealand

  De studerendes Råd 

  DSR - De Studerendes Råd (nyt vindue) på Zealand er en studenterpolitisk organisation, hvor du som studerende kan engagere dig i studielivet på dit campus. 

 • Andre foreninger

  Røde Kors Slagelse

  I Slagelse har Røde Kors der 17 aktiviteter, lige fra genbrug til sociale aktiviteter.

  Kirkens Korshær varmestue – Slagelse

  Ønsker du at lære, at arbejder sammen med udsatte og sårbare mennesker, så bliv frivillig i varmestuen. 

  Headspace Slagelse

  Et gratis og anonymt rådgivningstilbud for børn og unge mellem 12-30 år, som har brug for nogen at tale med om de små eller store udfordringer.

  Boblberg

  Leder du efter en læsemakker? Eller nogen at dele nye interesser eller fællesskaber med? Boblberg har også bobler i Slagelse. 

Siden er sidst opdateret 8. september 2021